DONEAZĂ

Dumnezeu a avut în plan ca Biserica Baptistă Internațională ‘Trezirea Spirituală’ să fie printre puținele lucrări din București care trece de barierele culturale, sociale și lingvistice. Printre oamenii cu care lucrăm se află și studenți internaționali, refugiați, oameni care caută azil sau care tranzitează țara noastră. Odată cu acest orizont lărgit, cresc și nevoile bisericii. Din punct de vedere material, biserica noastră se bazează integral pe donații, neavând o sursă de venit stabilă.

Mai înainte de toate, credința noastră este că Dumnezeu este cel care împlinește toate nevoile lucrării Lui. El a trecut biserica și prin perioade bune, dar și prin perioade mai puțin bune. Chiar și asa, El și-a arătat credincioșia și de-a lungul timpului a ținut biserica noastră în mâna Lui.

Rugăciune mai înainte de toate

În ceea ce privește generozitatea oamenilor, primul nostru apel este țintit înspre mijlocire. Oricât de pavat sau pietros este drumul unei biserici, ea nu este roditoare dacă nu este susținută în rugăciune. Deci, prima noastră dorință de la cei care vor să își arate generozitatea față de biserica noastră este ca ei să se roage pentru lucrarea noastră.

Totuși, dacă nu este de ajuns doar să ne amintiți în rugăciune, ne puteți binecuvânta și din punct de vedere financiar folosind informațiile de mai jos:

TITULAR: BISERICA CREȘTINĂ BAPTISTĂ ‘ÎNVIORARE SPIRITUALĂ’

CUI: 31704057

IBAN LEI: RO05BRDE410SV26641734100

IBAN EURO: RO80BRDE410SV35822254100

Domnul Isus Hristos să vă răsplătească pentru orice binecuvântare, de orice fel, pe care o vom accesa prin intermediul dumneavoastră!

Fiți atenți să nu vă îndepliniți dreptatea voastră înaintea oamenilor, ca să fiți văzuți de ei! Altfel, nu aveți nicio răsplată de la Tatăl vostru Care este în ceruri! Astfel dar, atunci când faci milostenie, nu suna din trâmbiță înaintea ta, cum fac ipocriții în sinagogi și pe străzi, ca să fie slăviți de oameni. Adevărat vă spun că își primesc din plin răsplata! Tu însă, când faci milostenie, să nu știe stânga ta ce face dreapta, pentru ca milostenia ta sa fie făcută în ascuns, iar Tatăl tău, Care vede în ascuns, îți va răsplăti. (Matei 6:1-4 NTR)

Nu vă adunați comori pe pământ, unde le distrug moliile și rugina și unde le dezgroapă și le fură hoții, ci adunați‑vă comori în cer, unde nici molia, nici rugina nu le distrug și unde hoții nu le dezgroapă, nici nu le fură. Căci, acolo unde este comoara ta, acolo va fi și inima ta. (Matei 6:19-21 NTR)

De aceea, oricine aude aceste cuvinte ale Mele și le face va fi asemănat cu un om înțelept, care și‑a construit casa pe stâncă. S‑a revărsat ploaia, au venit râurile, au suflat vânturile și au izbit în casa aceea, dar ea nu s‑a prăbușit, pentru că temelia îi fusese pusă pe stâncă. Însă oricine aude aceste cuvinte ale Mele și nu le face va fi asemănat cu un om nesăbuit, care și‑a construit casa pe nisip. S‑a revărsat ploaia, au venit râurile, au suflat vânturile și au izbit în casa aceea și ea s‑a prăbușit, iar prăbușirea i‑a fost mare. (Matei 7:24-27 NTR)

ADDRESS

TELEFON : +40 720 436 833 – Păstor Peter Rong AthorbeiE-MAIL : contact@spiritualrevival.ro

REȚELE SOCIALE


​https://www.facebook.com/SpiritualRevivalChurch/

© 2022 Biserica Baptistă Internațională ‘Trezirea Spirituală’