GRUPURI ETNICE

Viziunea, misiunea și lucrarea noastră în România este aceea de a predica Evanghelia și de a arăta dragostea Domnului Isus refugiaților și tuturor străinilor stabiliți în România din diferite motive, precum dezvoltarea unor afaceri, studii, reprezentanți diplomatici în ambasade, precum și alte slujbe. Dorința noastră este să îi vedem întorcându-se în țara lor avându-L pe Isus Hristos ca mântuitor personal. În biserica noastră suntem organizați în patru comunități din patru zone diferite:

  • AFRICA – din diferite țări, vorbitori de engleză și franceză;
  • ASIA – Myanmar(Burma);
  • ASIA – Orientul Mijlociu, Iran;
  • EUROPA – din România;

În momentul de față, în biserica noastră sunt câțiva africani care au venit în România din R.D. Congo, Congo Brazzaville, Camerun, Coasta de Fildeș, Liberia, Nigeria, Uganda, Zimbabwe și Sudanul de Sud. Câțiva dintre acești frați și surori sunt studenți la medicină, studenți la economie și studenți la facultăți de inginerie, reprezentați din ambasadă(diplomați). De asemenea, unii dintre aceștia sunt refugiați care au fugit de crizele din țările lor. Prin planul lui Dumnezeu, ne bucurăm împreună cu frații și surorile noastre din Africa în trupul lui Isus Hristos.

Myanmar(fosta Birmanie) este o națiune din Asia de sud ce cuprinde mai mult de 100 de grupuri etnice, învecinându-se cu India, Bangladeș, China, Laos și Tailanda. În Biserica noastră, începând cu 2010, avem câțiva reprezentanți din Myanmar, din statul Kachin, care are o populație predominant creștină, iar cei mai mulți sunt creștini evanghelici(baptiști, penticostali, etc.). Guvernul Myanmar este un regim comunist și luptă pentru a elimina creștinismul, iar statul Kachin a devenit centrul luptei. Frații și surorile noastre din Myanmar au fugit de persecuția din patria lor în România. Sunt credincioși pașnici și plini de dragoste. Ne bucurăm împreună cu ei în trupul lui Isus Hristos.

Iranul, numit și Persia, și oficial Republica Islamică Iran, este o țară din Asia de vest. Cu 82 de milioane de locuitori, Iranul este a 18-a cea mai populată țară din lume. Ea este a doua cea mai mare țară din Orientul Mijlociu și a 17-a ca mărime în lume. În prezent, biserica noastră este vizitată de câțiva iranieni. Ei s-au întâlnit cu Isus Hristos prin intermediul bisericii noastre. Ne rugăm ca aceștia să crească spiritual și sperăm că într-o bună zi se vor întoarce acasă cu vestea bună a mântuirii prin Isus Hristos. Suntem fericiți să ne închinăm împreună cu ei în trupul lui Isus Hristos.

România este o țară din sud-estul Europei cunoscută pentru regiunile neatinse de mâini omenești. Bucureștiul, capitala țării, este locul faimoasei clădiri guvernamentale din regimul comunist – Casa Poporului. Religia dominantă este creștinismul ortodox, dar, de asemenea, numărul creștinilor evanghelici este în creștere. Ne bucurăm că biserica noastră se află în București, și că este ca o casă pentru străinii veniți în România. Este o onoare și suntem binecuvântați să avem câțiva nativi români ca membri ai bisericii noastre. Prezența lor denotă protecție și mângâiere și împreună ne închinăm lui Isus Hristos, mântuitorul lumii.

ADDRESS

TELEFON : +40 720 436 833 – Păstor Peter Rong AthorbeiE-MAIL : contact@spiritualrevival.ro

REȚELE SOCIALE


​https://www.facebook.com/SpiritualRevivalChurch/

© 2022 Biserica Baptistă Internațională ‘Trezirea Spirituală’