ISTORIC

În anul 2001, în timp ce Peter Rong Athorbei era păstor la o biserică din Mediaș, Dumnezeu i-a vorbit. Într-o noapte, după ce a meditat din pasajul Faptele Apostolilor 18:9-10, a auzit o voce care i-a spus că lucrarea lui în Biserica de la Mediaș s-a terminat și să meargă să planteze o biserică internațională în București. Acesta a împărtășit noua viziune de la Dumnezeu cu soția lui Geta și s-au rugat împreună cu privire la aceasta. Dumnezeu le-a dat curajul și pacea să meargă mai departe cu noua viziune, iar ei au părăsit orașul Mediaș pentru a împlini chemarea Lui. După ce au ajuns în București, Peter și Geta, împreună cu niște studenți de la Seminarul Teologic Baptist, au mers în lucrare la căminul refugiaților de pe strada Tudor Gociu. Pas cu pas ei s-au împrietenit cu refugiații și după o vreme au început un studiu biblic.

În același timp, Peter și Geta și-au deschis apartamentul pentru a avea părtășie cu refugiați și studenți. Printre cei care au luat parte la întâlniri au fost și musulmani. Peter a văzut în toți o mare nevoie pentru Isus Hristos. El și-a adus aminte de viziunea pe care Dumnezeu i-a dat-o atunci când încă se afla la Mediaș, spunându-i că are mulți oameni în acest oraș. Atunci Peter a înțeles că acel oraș nu era Mediaș, ci București. Duhul Sfânt a lucrat cu putere în viețile tuturor, chiar și a musulmanilor. La începutul lucrării, Peter și Geta au lucrat împreună cu câțiva studenți plini de dragoste. Ei au slujit Domnului în multe feluri, iar Peter a fost foarte binecuvântat să slujească împreună cu ei.

Dumnezeu a lucrat încât biserica să primească un loc de adunare în clădirea Bisericii Baptiste ‘Nădejdea’. Când a venit timpul pentru primul botez, patru musulmani care s-au pocăit au fost botezați. La cel de-al doilea, a fost botezat un cuplu din Serbia. Iar în cel de-al treilea, doi musulmani, un martor al lui Iehova și un creștin ortodox din Etiopia. De atunci, în fiecare an, în biserică sunt botezați oameni de diferite naționalități și culturi.

Până în ziua de astăzi Dumnezeu a folosit Biserica Baptistă Internațională ‘Trezirea Spirituală’ pentru a atinge viețile oamenilor veniți în România din mai mult de 40 de țări și națiuni. Ei au auzit predicarea evangheliei, au fost încurajați și au fost binecuvântați de Dumnezeu. Noi, Biserica Baptistă Internațională ‘Trezirea Spirituală’, am dori să fim o binecuvântare pentru oamenii din această lume atât timp cât îi slujim lui Dumnezeu și suntem dedicați mandatului pe care Isus ni l-a dat și anume să predicăm Evanghelia tuturor națiunilor până la capătul lumii.

ADDRESS

TELEFON : +40 720 436 833 – Păstor Peter Rong Athorbei



E-MAIL : contact@spiritualrevival.ro

REȚELE SOCIALE


​https://www.facebook.com/SpiritualRevivalChurch/

© 2022 Biserica Baptistă Internațională ‘Trezirea Spirituală’